Kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Nakiri 17,2 cm

Kód: XZ-B2N-6-8
890 Kč 736 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Extrémně ostrý nůž v japonském provedení Dellinger Pakka Wood Nakiri o délce ostří 17,2 cm se ve vaší kuchyni zhostí sekání nejrůznějších druhů zeleniny. Tvarem vám možná bude spíše připomínat sekáč na maso, jedná se však o nůž určený právě k obratnému krájení zeleniny, kterou rychle přeměníte na drobné kostičky či proužky. Skvěle se hodí také ke krájení větších surovin jako jsou celer nebo zelí. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutin a zelenina díky tomu zůstane vždy plná šťávy. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Nakiri.

Extrémně ostrý nůž v japonském provedení Dellinger Pakka Wood Nakiri o délce ostří 17,2 cm se ve vaší kuchyni zhostí sekání nejrůznějších druhů zeleniny . Tvarem vám možná bude spíše připomínat sekáč na maso, jedná se však o nůž určený právě k obratnému krájení zeleniny, kterou rychle přeměníte na drobné kostičky či proužky. Skvěle se hodí také ke krájení větších surovin jako jsou celer nebo zelí. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutin a zelenina díky tomu zůstane vždy plná šťávy. Dostatečná šířka čepele může být dobře využitelná i při nabírání surovin, které následně stačí přenést do hrnce či pánve. Zpříjemněte si vaše vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a japonským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při oblíbených kuchyňských činnostech.

Rozměry: celková délka 30 cm.

Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.

Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Výhody produktu:

✅ergonomicky tvarovaná rukojeť,
✅extrémní ostrost,
✅mimořádná šířka čepele,
✅japonský design.

Nože Dellinger

Výrobce Dellinger Cutlery vznikl spojením jednotlivců, které spojuje vášeň a láska k nožům. Hlavními hodnotami značky jsou funkčnost a jedinečnost každého výrobku. V jejich nabídce naleznete kousky s kreativními a zajímavými designy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Nakiri
Kategorie délky čepele: 15,00 - 19,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: X50CrMoV15 (1.4116)
Materiál rukojeti: Dřevo
Celková délka: 30 cm
Délka čepele: 17,2 cm
Délka rukojeti: 12,8 cm
Tvrdost čepele: 56 - 58 HRC
Výbrus: Plochý
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: