Kuchyňský nůž Condor Kondoru Gyuto

Kód: COCTK5002-78
2 320 Kč 1 933 Kč bez DPH
Není skladem - objednáme pro Vás
Položka byla vyprodána…

V řadě kuchyňských nožů Kondoru, přináší Condor tři klasické japonské kuchyňské nože (Santoku / Nakiri / Gyuto) vhodné jak do kuchyně tak i pro outdoorové aktivity. Nůž typu gyuto je tradiční japonský tvar nože. Na rozdíl od santoku má delší a špičatější čepel. Nůž má čepel dlouhou 19,9 cm z oceli 440C. S hmotností 240 g a tloušťkou čepele 3 mm se jedná o poměrně masivní nůž. Dodává se spolu s koženým pouzdrem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

V řadě kuchyňských nožů Kondoru, přináší Condor tři klasické japonské kuchyňské nože (Santoku / Nakiri / Gyuto) vhodné jak do kuchyně tak i pro outdoorové aktivity. Nůž typu gyuto je tradiční japonský tvar nože. Na rozdíl od santoku má delší a špičatější čepel. Nůž má čepel dlouhou 19,9 cm z oceli 440C. S hmotností 240 g a tloušťkou čepele 3 mm se jedná o poměrně masivní nůž. Dodává se spolu s koženým pouzdrem.

Využití: gyuto je tradiční, japonský, šéfkuchařský nůž používaný na ryby, maso i zeleninu.

Údržba: mýt ručně pod tekoucí vlažnou vodou s použitím saponátu. Nevhodné do myčky nádobí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: 440C
Materiál rukojeti: Dřevo
Pouzdro: Kožené
Celková délka: 32,8 cm
Délka čepele: 19,9 cm
Tloušťka čepele: 3 mm
Hmotnost: 240 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: