Kuchyňský nůž Opinel Intempora N°222

Kód: 002222
Akce
Značka: Opinel
1 180 Kč –24 %
kuchynsky noz opinel intempora 222 1
1 180 Kč –24 % 890 Kč 736 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž od francouzského výrobce Opinel, určený na vykosťování a práci s masem. Čepel délky 13 cm z kvalitní nerezové oceli Sandvik 12C27. Rukojeť vyrobena z termoplastického polymeru (POM), který má vysokou odolnost vůči opotřebení, vodě a nárazu. Záštita na konci rukojeti ochrání vaši ruku před sklouznutím a zvyšuje bezpečnost při práci s nožem.

Nože Opinel

Nože Opinel se vyznačují vysokou kvalitou, spolehlivostí a jednoduchým nadčasovým designem který si získal řadu příznivců. Výroba probíhá v Savojských Alpách ve Francii, kde se nože zároveň ručně kompletují a brousí. Historie Opinel sahá až do roku 1980, kdy Joseph Opinel vyrobil svůj prý nůž a její tradice pokračuje dodnes.

S ohledem na ekologii 95% použitého dřeva při výrobě rukojetí pochází právě z Francie a dováží se jen dřevo na výrobu luxusních sérii případně dárkových nožů. Čepele nožů jsou vyráběny ze švédské nerezové oceli Sandvik 12C27 nebo z uhlíkové oceli XC90. Zárukou bezpečnosti je při vyšších modelech pojistka Viroblock.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řeznické nože
Druh kuchyňského nože: Vykošťovací nůž
Kategorie délky čepele: 12,00 - 14,99 cm
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: Sandvik 12C27
Materiál rukojeti: Guma/Plast
Délka čepele: 13 cm
Tvrdost čepele: 57 - 59 HRC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: