Kuchyňský nůž Dick Red Spirit Yanagiba sushi

Kód: 8175724
2 180 Kč 1 802 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
12.11.2024
Možnosti doručení

Kuchyňský nůž typu Yanagiba, obdoba Carving, je velký nůž s čepelí o délce 24 cm, vhodný pro zpracování masa a přípravu sushi. Díky šířce čepele je obratný a snadno ovladatelný, což se využije zejména při porcování drůbeže ale i ryb. Tento nůž má jednostranný výbrus, což zaručuje ještě větší ostrost využitelnou při krájení tenkých plátků masa a ryb. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované, nerezové německé oceli, která se díky svým vlastnostem stala oblíbenou pro výrobu kuchyňských nožů. Rukojeť nože je vyrobena z kvalitního plastu v červené barvě, v oválném tvaru. Materiál je protiskluzový, tvar rukojeti zajišťuje ergonomický a pevný úchop. I tato část nože byla navržena tak, aby splňovala vysoké nároky profesionálních kuchařů a zároveň posunula ambiciózní amatérské kuchaře.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchyňský nůž F. Dick Red Spirit Yanagiba sushi

Prémiový kuchyňský nůž ze série Dick Red Spirit je spojením asijského řemeslnictví a německé kvality. Tento, na pohled přitažlivý kuchyňský nůž rozzáří vaši kuchyni a díky použité červené barvě se stane nepřehlédnutelným prvkem ve vaší kuchyni. U série Red Spirit se výrobce nechal inspirovat Asijskou bohyní slunce, jejímž symbolem je právě červená barva. Tento nůž je kompletně vyroben v Německu.

Kuchyňský nůž typu Yanagiba, obdoba Carving, je velký nůž s čepelí o délce 24 cm, vhodný pro zpracování masa a přípravu sushi. Díky šířce čepele je obratný a snadno ovladatelný, což se využije zejména při porcování drůbeže ale i ryb. Tento nůž má jednostranný výbrus, což zaručuje ještě větší ostrost využitelnou při krájení tenkých plátků masa a ryb. Čepel nože je vyrobena z X55CrMo14 vysoce legované, nerezové německé oceli, která se díky svým vlastnostem stala oblíbenou pro výrobu kuchyňských nožů. Rukojeť nože je vyrobena z kvalitního plastu v červené barvě, v oválném tvaru. Materiál je protiskluzový, tvar rukojeti zajišťuje ergonomický a pevný úchop. I tato část nože byla navržena tak, aby splňovala vysoké nároky profesionálních kuchařů a zároveň posunula ambiciózní amatérské kuchaře.

Využití - maso, sushi.

Údržba - doporučujeme jemné a ruční mytí ve vlažné vodě, nůž není vhodný do myčky nádobí. Po použití je třeba nůž umýt a otřít do sucha.

Nože Dick

dickJohann Friedrich Dick se roku 1778 osamostatnil od svého otce a začal vyrábět své první výrobky v německém městě Esslingen. Historie této společnosti je protkána odvážnými podnikatelskými kroky i světovými válkami. To vše ale zformovalo společnost, která v současnosti vyrábí kuchyňské nože patřící k elitě na trhu. Společnost má zastoupení v 80 zemích světa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské nože
Druh kuchyňského nože: Yanagiba
Druh oceli: Nerezová ocel
Materiál čepele: X55CrMo14 (1.4110)
Materiál rukojeti: Guma/Plast
Celková délka: 37,5 cm
Délka čepele: 24 cm
Délka rukojeti: 13,5 cm
Délka čepele (od - do): 20,00 - 24,99 cm
Hmotnost celková: 230 g
Tvrdost čepele: 56 HRC
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: